Koninklijke Marechaussee

 
Marechaussee taken verzekerd
Een baan voor mannen en vrouwen met zeker geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit. Wel 24/7 wereldwijd er zijn als het er op aankomt! Marechaussee zijn is vakmanschap en stelt hoge eisen aan u, zodat u onder alle omstandigheden uw taken kunt uitvoeren en optimaal inzetbaar bent. Wij van DFD kennen de risico’s die u als marechaussee loopt.

 

DFD MaatwerkPakket Marechaussee

De KMar doet veel om de risico’s voor haar personeel te beperken. Toch kan er altijd wat mis gaan. Het DFD Maatwerk Pakket Marechaussee (MPM) is uniek en speciaal afgestemd op de risico’s die u als marechaussee loopt bij de uitvoering van uw taken. Niet alleen uw beroepsrisico’s maar ook de risico’s thuis, tijdens het sporten, vrijetijdsbesteding of op vakantie. Veel marechaussees zijn bij DFD verzekerd. Klik hier voor de folder.

DFD-abonnement

Met het DFD-abonnement kiest u voor DFD en DFD voor u! DFD ontvangt geen provisie van verzekeraars. Hierdoor zijn we onafhankelijk. Door het grote aantal marechaussees dat bij DFD verzekerd is, kunnen wij de prijs van het DFD-abonnement en het MPM laag houden.

 

Advies

Wilt u advies over uw verzekering neem dan contact op met DFD. Samen met u zoeken wij de verzekering van de maatschappij die het beste bij u past.

Bel vandaag nog met DFD via (040) 20 73 100.