DFD-partners


Samenwerking met Nedasco

Partner in financiële dienstverlening
Nedasco is onze partner wanneer het gaat om maatwerkproducten. Met 25 volmachten behoort Nedasco tot de grootste serviceproviders in schadeverzekeringen.
Nedasco is een krachtig inkooploket van verzekeringen. Daarnaast biedt het diverse diensten aan waaronder huismerkproducten. Voor het maatwerk dat DFD levert hebben we samen met Nedasco 'verzekeringsproducten' gebouwd die niet door elk assurantiekantoor leverbaar zijn. Exclusief voor DFD heeft Nedasco het DFD Maatwerkpakket.

 

Tijd, gemak en effectiviteit

Deze formule levert tijd en gemak op. En biedt het grote voordeel van maatwerk omdat we bij en samen met Nedasco kunnen kiezen uit verzekeringen van alle gerenommeerde verzekeraars.

Militaire vakbonden


AFMP/FNV, MARVER/FNV, ACOM en de NOV


DFD werkt samen met de grootste vakbonden voor de sector Defensie. Met deze partners is onder andere het volgende afgesproken:

 • De vakbonden zorgen voor uw belangenbehartiging (collectief en individueel)
 • DFD verzorgt desgewenst uw verzekeringen, hypotheek en financiële planning

Leden van de AFMP/FNV, MARVER/FNV, ACOM of NOV genieten van de volgende voordelen:

 • DFD abonnement en DFD MaatwerkPakket Militair
  Kiest u als vakbondslid voor DFD dan behoeft u de eerste drie maanden geen abonnementsgeld te betalen. Leden die nog geen 'eigen huisvesting' voeren, betalen de eerste drie maanden ook geen verzekeringspremie voor het DFD MaatwerkPakket Militair (MPM). Dit voordeel geldt voor leden die nog geen DFD-abonnement relatie zijn.
 • Vakbondcertificaat
  DFD zorgt er voor dat u namens uw vakbond het vakbondcertificaat ontvangt. Dit certificaat geeft recht op een gratis aansprakelijkheids-, inboedel- en ongevallenverzekering voor de duur van zes maanden.
 • Uitzendcertificaat
  Als lid krijgt u voor de duur van uw uitzending een gratis ongevallendekking. Voorwaarde is dat u uw uitzending meldt. Dit doet u door uw uitzendcertificaat hier aan te vragen!
 • DFD uitzendcheck
  Bieden uw huidige verzekeringen de gewenste dekking, ook bij een uitzending? U wilt dat uw zaken goed geregeld zijn. Als lid kunt u gebruik maken van de DFD-uitzendcheck.
 • Wegwijzer bij Opkomst
  U ontvangt de Wegwijzer bij Opkomst. Een handig boekje met korte informatie over uw arbeidsvoorwaarden en regelgeving bij Defensie.
 • Speciale rechtsbijstandverzekering

Stichting Personeelsverzekeringen Defensie (SPD)

De SPD is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een specialist in het aanbieden van kwalitatief goede én gunstige collectieve (zorg)verzekeringen aan (ex-) medewerkers van het Ministerie van Defensie, Algemene Zaken en hun gezinsleden,

Dat doen zij samen met ons. Samen zorgen wij voor de beste prijs & kwaliteit. Veel collega's hebben de voordelen daarvan al ontdekt, zodat we samen steeds sterker staan. Sluit u aan en profiteer hiervan. Want de SPD is er ook voor u!

De dienstverlening van DFD staat kort en bondig omschreven in het Dienstverleningsdocument SPD.

ECHOS

ECHOS beheert ECHOS Homes bij legerplaatsen in Nederland en Duitsland en voorheen in vredesmissiegebieden zoals Afghanistan, Irak en op de Balkan. In een ECHOS Home kun je altijd gastvrij terecht voor een drankje of maaltijd, praatje, muziek, TV of internet. In de directe omgeving van de kazernes of op de legerbasis zelf vind je zeven ECHOS Homes in Nederland en één in Duitsland.