Leden van de AFMP/FNV, MARVER/FNV, ACOM of NOV

 

Als vakbondslid krijgt u voor de duur van uw uitzending een gratis ongevallendekking. Voorwaarde is dat u uw uitzending meldt. Bieden uw huidige verzekeringen de gewenste dekking, ook bij een uitzending? U wilt dat uw zaken goed geregeld zijn. Als lid kunt u gebruik maken van de DFD-uitzendcheck.

Klik op onderstaand logo van uw vakbond voor het aanvragen van een uitzendcertificaat.

Uitzending

 

Goed voorbereid op vredesoperatie

Wordt u binnenkort uitgezonden? Jaarlijks gaan enkele duizenden militairen op missie. U wordt daarvoor gedegen voorbereid door defensie. Zowel fysiek als mentaal. Dit geeft u kennis en vertrouwen. Kijk ook goed naar uw verzekeringen voordat u wordt uitgezonden. Wanneer u op uitzending gaat, krijgt u namelijk te maken met bijzondere risico’s. Op een normale ongevallenverzekering zijn ongevallen tijdens een vredesoperatie niet verzekerd. In Nederland is het namelijk verboden om het (groot)molest risico te verzekeren.

 

100% ongevallendekking tijdens vredesoperaties

DFD heeft het groot molest ondergebracht bij een buitenlandse verzekeraar: Chubb European Group Limited. Met het huidige gedoogbeleid is dit in Nederland toegestaan. De ongevallenverzekering van DFD biedt daarom 100% dekking tijdens de meer risicovolle vredesafdwingende operaties. Niet alleen de financiële gevolgen van invaliditeit zijn verzekerd. Het is ook mogelijk de financiële gevolgen van overlijden, als gevolg van een ongeval, te verzekeren. Lees verder.

Heeft u al een ongevallenverzekering bij DFD? Check hier uw dekking.

 

Diefstal van spullen tijdens uitzending verzekerd

Neemt u uw tablet, mobiele telefoon of computer mee op uitzending? Dit is op een standaard inboedel- of reisverzekering niet verzekerd. U kunt dit risico eenvoudig afdekken op de DFD Inboedelverzekering. Lees verder.

 

Terugkeer naar Nederland bij ziekte

Wordt een familielid of vriend in Nederland ziek en wilt u hiervoor terugkeren naar Nederland? Met de DFD Reisverzekering zijn deze ‘zaken’ reizen, naast al uw privé reizen, wel verzekerd. Lees verder.

 

Alarmnummer als u op missie gaat

DFD biedt hulp op de momenten dat het er toe doe. Belt u daarom voor zeer urgente gevallen waarbij noodhulp noodzakelijk is, onderstaande nummer. U wordt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week te woord gestaan. Eurocross | +31 (0)71 36 41 894

 

Leden van de AFMP/FNV, MARVER/FNV, ACOM of NOV

Als lid krijgt u voor de duur van uw uitzending een gratis ongevallendekking. Voorwaarde is dat u uw uitzending meldt. Bieden uw huidige verzekeringen de gewenste dekking, ook bij een uitzending? U wilt dat uw zaken goed geregeld zijn. Als lid kunt u gebruik maken van de DFD uitzendcheck.

 

Advies

Wilt u advies over uw verzekering neem dan contact op met DFD. Samen met u zoeken wij de verzekering van de maatschappij die het beste bij u past.

Bel vandaag nog met DFD via (040) 20 73 100.