Inboedelverzekering

Nedasco Verzekeringen

Privéspullen op uw legeringskamer goed verzekerd

U neemt privéspullen, zoals een telefoon, computer en kleding mee naar uw basis, kazerne, schip of uitzending. Voor schade en diefstal hiervan is Defensie in principe niet verantwoordelijk.

Voorbeeld: Als militair deelt u vaak met collega's een legeringskamer. Wanneer uw spullen worden gestolen, is dit meestal zonder sporen van inbraak. Een normale inboedelverzekering biedt geen dekking. Onze inboedelverzekering uit het MaatwerkPakket wel wanneer u aangifte doet bij de Koninklijke Marechaussee.

Standaard verzekerde bedragen:

  • Inboedel: € 2.500,-
  • Audio-, visuele- en computerapparatuur: € 2.500,-
  • Lijfsieraden: € 2.500,-

De inboedelverzekering zit standaard in het DFD MaatwerkPakket.

 

Inboedel op privé en militair adres verzekerd

De inboedelverzekering uit het MaatwerkPakket is uit te breiden. De standaard verzekerde bedragen zijn te verhogen. Heeft u een eigen woning of bent u van plan een eigen woning te kopen of te huren neem dan contact met ons op om uw inboedelverzekering aan te passen aan de nieuwe situatie.

 

Verzekeringsvoorwaarden

Verzekeringsvoorwaarden Nedasco-DFD-Inboedelverzekering

 

Verzekeringskaart

Door op onderstaand plaatje te klikken krijgt u een korte samenvatting met de meest relevante informatie over de dekking van deze verzekering.

 

Dagwaardes

Nedasco hanteert bij inboedelschades een afschrijvingslijst voor het bepalen van dagwaardes. Klik hier om de afschrijvingslijst is in te zien. Zo kunt u eenvoudig nagaan hoe een uitkering wordt vastgesteld.

De lijst is een richtlijn die in 90% van de gevallen wordt gebruikt. Waarom geen 100%? Bepaalde zaken zijn zo bijzonder dat ze niet op de lijst voorkomen. Ook kan het zijn dat spullen op een ongebruikelijke wijze worden gebruikt waardoor een afschrijvingspercentage hoger of lager uitvalt. Nedasco streeft ernaar om uitzonderingen duidelijk toe te lichten in het uitkeringsbericht.

 

Advies

Wilt u advies over uw verzekering neem dan contact op met DFD. Samen met u zoeken wij de verzekering van de maatschappij die het beste bij u past.

Bel vandaag nog met DFD via (040) 20 73 100.