Opstalverzekering

Nedasco Verzekeringen

Uw kostbare bezit goed verzekerd

Wanneer u een eigen woning bezit, is een opstalverzekering een vereiste. Uw huis is immers één van uw duurste bezittingen.

De opstalverzekering uit het DFD MaatwerkPakket biedt een zeer uitgebreide dekking tegen 'alle van buiten komende onheilen'. Dit zorgt ervoor dat (financiële) schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme, storm of waterschade wordt vergoed.

Ook worden de extra kosten vergoed, als u door schade tijdelijk niet in uw huis kunt wonen en bijvoorbeeld in een hotel of in een ander huis moet verblijven.

Glas, ook windschermen, dakramen en dakkoepels, is altijd meeverzekerd. De kosten van noodvoorzieningen zijn ook gedekt.

 

Garantie tegen onderverzekering

Op basis van een ingevulde herbouwwaardemeter krijgt u garantie tegen onderverzekering. Deze garantie houdt in dat de werkelijke schade wordt vergoed. Ook als deze meer bedraagt dan het verzekerde bedrag. 

U kunt het DFD MaatwerkPakket uitbreiden met een opstalverzekering.

 

Verzekeringsvoorwaarden

Verzekeringsvoorwaarden Nedasco-DFD-Opstalverzekering

 

Verzekeringskaart

Door op onderstaand plaatje te klikken krijgt u een korte samenvatting met de meest relevante informatie over de dekking van deze verzekering.

 

Advies

Wilt u advies over uw verzekering neem dan contact op met DFD. Samen met u zoeken wij de verzekering van de maatschappij die het beste bij u past.

Bel vandaag nog met DFD via (040) 20 73 100.