Inboedelverzekering

SAA Verzekeringen

 

Uw inboedel goed verzekerd

De inboedelverzekering uit het DFD MaatwerkPakket biedt een dekking tegen 'alle van buiten komende onheilen'. Dit zorgt ervoor dat spullen in uw huis verzekerd zijn tegen bijvoorbeeld brand, diefstal en schade.

Onder andere sieraden, mobiele apparatuur, sportuitrusting, foto-, video-, en geluidsapparatuur kunnen met de Buitenhuisdekking aanvullend buiten de woning meeverzekerd worden.

 

Garantie tegen onderverzekering

Het standaard verzekerd bedrag is € 150.000,--. Tot dit bedrag heeft u garantie tegen onderverzekering.

U kunt het DFD MaatwerkPakket uitbreiden met een inboedelverzekering.

 

Verzekeringsvoorwaarden

> Verzekeringsvoorwaarden SAA-DFD-Inboedelverzekering

 

Verzekeringskaart

> Verzekeringskaart SAA-DFD-Inboedelverzekering

 

Dagwaardes

SAA Verzekeringen hanteert bij inboedelschades een afschrijvingslijst voor het bepalen van dagwaardes. Klik hier om de afschrijvingslijst is in te zien. Zo kunt u eenvoudig nagaan hoe een uitkering wordt vastgesteld.

De lijst is een richtlijn die in 90% van de gevallen wordt gebruikt. Waarom geen 100%? Bepaalde zaken zijn zo bijzonder dat ze niet op de lijst voorkomen. Ook kan het zijn dat spullen op een ongebruikelijke wijze worden gebruikt waardoor een afschrijvingspercentage hoger of lager uitvalt. SAA Verzekeringen streeft ernaar om uitzonderingen duidelijk toe te lichten in het uitkeringsbericht.

 

Advies

Wilt u advies over uw verzekering neem dan contact op met DFD. Samen met u zoeken wij de verzekering van de maatschappij die het beste bij u past.

Bel vandaag nog met DFD via (040) 20 73 100.