HET CARIBISCHE GEBIED

 

Goed verzekerd naar de West

Wordt u uitgezonden naar één van de koninkrijksdelen in het Caribische gebied? Dan moeten uw verzekeringen daarop zijn aangepast, omdat sommige verzekeringen wel in Nederland, maar niet in De West bruikbaar zijn.

Aruba, Curaçao en Sint Maarten zijn landen binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Bonaire, Saba en Sint Eustatius zijn 'bijzondere' gemeenten van Nederland.

Bij DFD bent u dan aan het juiste adres. DFD heeft vele jaren ervaring met het 'verzekeringstechnisch' begeleiden van mensen die voor kortere of langere tijd gaan werken of wonen in de West. Wij hebben deze ervaring opgedaan omdat veel van onze relaties werkzaam zijn bij Defensie. Van oudsher was dat het marinepersoneel dat voor plaatsing in de West in aanmerking kwam. Tegenwoordig personeel vanuit de gehele defensieorganisatie.

 

DFD werkt samen met verzekeringskantoren op Curaçao en Aruba

Op Aruba werkt DFD samen met Boogaard Assurantiën en op Curaçao met Seguros Brouwer. Beide kantoren hebben dezelfde hoge kwaliteitsstandaard als DFD.

 

Een prettig gevoel: Alles geregeld voor uw vertrek naar de West

Niet alleen voor de heenreis begeleidt DFD u, ook bij terugkeer naar Nederland zorgen wij voor de juiste aanpassingen in uw verzekeringspakket.

 

Meer informatie

U wilt een offerte of heeft vragen over het unieke Westpakket van DFD? Vul dan a.u.b. het contactformulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk. 

 

De verzekeringen uit het DFD Westpakket

In het DFD-Westpakket zitten alle verzekeringen voor zowel militairen als hun gezinsleden:

  • Inboedelverzekering legeringskamer en/of woning
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Ongevallenverzekering, ook tijdens vredesondersteunende operaties
  • Huiseigenarenverzekering (speciaal voor diegenen die hun koopwoning incl. inboedel) verhuren tijdens hun verblijf in de West
  • Doorlopende reisverzekering (verschillende modules mogelijk)Rechtsbijstandverzekering (alleen verkeer)
  • Autoverzekering (de opgebouwde no-claim kunt u veelal meenemen)

 

Maatwerk

Wilt u goed verzekerd voor lange of korte tijd vertrekken naar de West en/of meer informatie over de regelgeving bij Defensie waar dit productenpakket op is afgestemd? Neem dan contact met ons op via (040) 20 73 100 of ons contactformulier.