Bloedgroep-patches

Militair zijn is topsport. Je traint en bereidt je voor. Je stelt hoge eisen aan jouw uitrusting. Soms schaf je zelf spullen aan. DFD staat al 25 jaar voor maatwerk en het ontzorgen van militairen. Wij zien het als onze taak jou te ondersteunen.

Bestel nu twee GRATIS bloedgroep-patches! De patches zijn ontworpen zodat ze perfect bij jouw uitrusting passen. En ze zijn beschikbaar in alle bloedgroep-varianten, voorzien van stevige klittenband en gemaakt in de juiste kleur.

Ben je geen klant van DFD, maar wel geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vermeld (vink) dit dan op het aanvraagformulier.  DFD neemt daarna contact met je op.

Aanvraagformulier bloedgroep-patch:

Bloedgroep-patch aanvraagformulier
Voornaam
Achternaam
Bloedgroep *
Bent u zeker van uw keuze van de juiste bloedgroep? *
Ik ben klant van DFD. *
Ik heb interesse in de dienstverlening van DFD.

Als (potentiële) relatie van DFD deelt u, bewust en onbewust, persoonsgegevens met ons. Bijvoorbeeld tijdens het insturen van dit reactieformulier, een adviesgesprek of bij het doen van een verzekeringsaanvraag. In het DFD Privacy Statement omschrijven wij uitgebreid hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. U vindt bijvoorbeeld meer informatie over hoe uw gegevens door ons worden verwerkt en hoe lang deze worden bewaard. Natuurlijk is privacy voor ons net zo belangrijk als voor u en gaan we zorgvuldig en veilig met uw persoonsgegevens om. Meer informatie.